Schadeherstel

Mocht u onverhoopt schade of autoruitschade aan uw auto krijgen dan wordt u bij ons snel en adequaat geholpen. Wij werken onafhankelijk van verzekeringsbedrijven. Dit houdt voor u in dat wij veel meer voor u kunnen betekenen! Verzekeringsmaatschappijen willen graag dat u naar door hen geselecteerde bedrijven gaat (waar zij weer een paar procent van meekrijgen) en vervolgens word de schade geregeld en ziet u daar niets van terug.

Wij betalen u in ieder geval uw eigen risico terug. Ook als wij, op uw verzoek, tweedehands onderdelen kunnen gebruiken, krijgt u het verschil van ons terug!

Wij beschikken over 2 richtbanken en gereedschappen om uw auto perfect te herstellen. Ook zullen wij waar mogelijk tweedehands onderdelen gebruiken als u dit wenst.

Ook het z.g. conserveren (tectyleren) van de gerepareerde delen word door ons niet vergeten. Wij geven 3 jaar garantie op de herstelde schade!

Autoruitschade

Wij verzorgen voor u alle ruitreparaties. Indien u WA – extra of All Risk (volledig casco) verzekerd bent zijn ruitbreukschades in de polis opgenomen en worden deze volledig vergoed.