Waar Vakmanschap en Service Samenkomen

Welkom bij
Autobedrijf Dalhoeven

Occasions

Stap in de wereld van Autobedrijf Dalhoeven, waar kwaliteit en betrouwbaarheid samenkomen. Onze zorgvuldig geselecteerde occasions delen graag elke bocht met u. Bij ons vindt u de perfecte match tussen bestuurder en auto, waardoor elke rit een unieke ervaring wordt. Ontdek onze hoogwaardige tweedehands auto’s en laat uw avontuur beginnen.

APK

APK keurmeester Erwin Dalhoeven mag zich Excellent noemen.

De eigenaar van Autobedrijf Dalhoeven, aan de Eenhuisstraat in Albergen, is één van de 12.000 APK- keurmeesters in Nederland. Bij die algemene periodieke keuring bekijken zij of personenauto’s en bestelwagens aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen voldoen.

Al 60 jaar een toonaangevend autobedrijf

Historie

Na eerst als fietsenmaker, motorrijwielhersteller, automonteur en 5 jaar als wegenwachter (op motor met zijspan) gewerkt te hebben koos Herman Dalhoeven in 1963 voor zelfstandigheid. In een oud schuurtje bij zijn vader achter het huis begon hij met repareren en onderhouden van door hem gekochte (schade)auto’s en auto’s van klanten. Al spoedig groeit het bedrijf uit zijn jasje en wordt eind jaren 70 een nieuwe bedrijfshal gebouwd met een aparte schadeherstel-afdeling. Toen in 1985 de APK II voor personen-auto’s en lichte bedrijfswagens verplicht werd waren wij een van de eerste APK-keuringsstation in deze regio.

Sinds 1963

Medio 2006 werd in Albergen onze nieuwe bedrijfshal in gebruik genomen. Vanaf nu is de eenmanszaak een V.O.F. en maakt zoon Erwin met zijn vrouw Germaine officieel deel uit van het bedrijf. In 2008 hebben wij ons aangesloten bij de Bovag en bij de stichting NAP (Nationale Auto Pas), voor een nog betere service en kwaliteit!

Kortom een echt familiebedrijf waar de koffie altijd klaar staat!

Meer dan Reparaties – Een Partner in Mobiliteit

Bij Autobedrijf Dalhoeven bieden we deskundig auto-onderhoud in onze moderne werkplaats, waar onze ervaren monteurs met de nieuwste apparatuur werken. Met diverse services, zoals APK-keuringen, bandenwissels en airco-onderhoud, zorgen we ervoor dat uw auto snel in optimale staat verkeert. Transparantie en eerlijkheid staan centraal: eventuele reparaties worden pas na overleg met u uitgevoerd. Vertrouw uw auto aan ons toe en neem contact op voor een afspraak in onze werkplaats.

Services

Schadeherstel

Autobedrijf Dalhoeven biedt snel en efficiënt schadeherstel voor auto’s, inclusief volledige schadeafwikkeling en taxatie, met een focus op minimale overlast voor de klant. Neem contact op voor vakkundig schadeherstel en reparatie van autoruiten.

APK

De APK, Algemene Periodieke Keuring, waarborgt dat uw auto aan wettelijke veiligheids- en milieueisen voldoet; bij Autobedrijf Dalhoeven kunt u bevoegde keuringen combineren met onderhoudsbeurten voor zowel kostenefficiëntie als tijdsbesparing. Neem contact op of plan online een werkplaatsafspraak voor uw APK-keuring.

Bandenservice

Autobedrijf Dalhoeven verzorgt moeiteloos de halfjaarlijkse bandenwissel, waarbij we winter- en zomerbanden efficiënt verwisselen en controleren op profieldiepte en bandenspanning. Plan uw snelle bandenwissel online of neem contact met ons op.

Onderhoud

Autobedrijf Dalhoeven biedt jaarlijks onderhoud om onverwachte reparaties te voorkomen en kosten te minimaliseren. Combineer het gemakkelijk met een APK-keuring. Neem contact op voor kosteninformatie en plan uw werkplaatsafspraak.

Aircoservice

Bij Autobedrijf Dalhoeven bieden we gespecialiseerde aircoservice om de goede werking van uw auto-airconditioning te waarborgen. Regelmatig onderhoud zorgt niet alleen voor een aangename temperatuur en optimale luchtvochtigheid, maar voorkomt ook beslagen ramen en onaangename geuren. Plan een afspraak voor uw airco-onderhoud en bevorder zo de veiligheid en het comfort tijdens het rijden.

Roetfilter

Nieuwe dieselmotoren hebben standaard een roetfilter om luchtvervuiling te verminderen. Autobedrijf Dalhoeven adviseert regelmatige reiniging om verstopping en mogelijke motorschade te voorkomen. Herken problemen zoals een hoog brandstofverbruik of storingen op het dashboard en bezoek onze werkplaats voor een unieke reinigingsmethode en volledige diagnosecheck.

Een heel goede garage met voor elke schade en/of reparatie een oplossing, ook voor je keuringen. En goede communicatie!

Uitstekende service, altijd betrouwbaar

“Zeer vriendelijk, deskundig, behulpzaam en flexibel, men staat altijd voor je klaar. Woonachtig in Emmen, maar ik rijd hiervoor zonder twijfel naar Albergen.”

Debbie

Emmen

De eigenaar van dit autobedrijf is zorgvuldig en klantvriendelijk.

“Mijn ervaring is dat na iedere onderhoudsbeurt kenbaar word gemaakt wat er gebeurd is aan de auto. Kapotte onderdelen die vervangen zijn laat hij zien waardoor hij vertrouwen krijgt van de klant. Neemt even de tijd om e/a toe te lichten waarom het vervangen moest worden. Wat niet noodzakelijk is om te vervangen word niet vervangen. Kortom geen onnodige kosten.”

Angela

Almelo

Uitstekend autobedrijf met mensen die hun vak verstaan!

Een autobedrijf waar ik al jaren mijn auto’s naartoe breng voor een onderhoudsbeurt en apk. Het personeel is vriendelijk, denkt met de klant mee en belt altijd even, indien er onverwachte kosten zijn. Zeer tevreden over de geboden service!

Leon

Losser

Elektrisch & hybride

Al bijna 60 jaar inmiddels staat Autobedrijf Dalhoeven bekend als het bedrijf voor onderhoud en reparatie in de regio Albergen. We weten allemaal dat de laatste 10 jaar onder de motorkap van de auto erg veel is veranderd. Misschien zelfs wel meer dan de 50 jaar ervoor. Toch heeft de ontwikkeling nooit stil gestaan. En als autorijder zoek je natuurlijk naar een betaalbare en betrouwbare oplossing voor het onderhouden en repareren van jouw kostbare bezit. Want veelal is de auto na het kopen van een huis de meest kostbare investering in een huishouden. En dat begrijpen wij maar al te goed. En dat besef is hem ook door vader Herman met de paplepel ingegoten. Prachtig om te zien hoe vader nog altijd nauw betrokken is bij het bedrijf.
“Gewoon je afspraken nakomen en kwaliteit leveren voor een redelijke prijs” is het toverwoord. Of eigenlijk heel vanzelfsprekend natuurlijk. Maar daar komt met name op het gebied van kwaliteit steeds meer bij kijken. Voortdurend op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en een stuk scholing zijn daarbij onontbeerlijk. “Anders raak je technisch steeds verder achterop”, volgens Erwin. En daar blijven we hier continue mee bezig, zo ook voor het bijscholen van APK bevoegdheid. En naast het predicaat Excellent keurmeester prijkt er binnenkort nog een nieuw bord aan de gevel: Erkend Specialist Hybride en elektrische voertuigen. Dus ook voor reparaties en onderhoud van deze auto’s, die je steeds vaker in het straatbeeld ziet, Daar pluk jezelf maar ook de klant de vruchten van. 

Vrij

Bij ons staat de werkplaatseigenaar garant voor de kwaliteit van zijn werk met zijn eigen naam – en de fabrieksgarantie van de wagen blijft hetzelfde als bij een reparatie in de geautoriseerde werkplaats.

snel

We weten dat jij afhankelijk bent van jouw auto en daarom helpen wij ook bij spoedgevallen. Ook jij kunt profiteren van de snelheid en flexibiliteit van onze reparatieservices!

Individueel

In onze werkplaatsen ontmoet je echte professionals die altijd voor jouw persoonlijke behoeften zorgen – of het nu gaat om een eenvoudige servicebeurt of een uitgebreide reparatie en of het nu gaat om een nieuwe auto of een oldtimer.

24/7

24/7 Pechhulp

Extra zekerheid na onderhoud: Europese pechhulp bij Autobedrijf Dalhoeven

Bij Autobedrijf Dalhoeven zetten we uw mobiliteit voorop. Na het uitvoeren van onderhoud en het geven van eventueel reparatie-advies, bieden we u de kans om uw gemoedsrust nog verder te vergroten. Hoe? Met onze voordelige Europese pechhulpservice.

Wij begrijpen dat pech onderweg nooit gelegen komt. Daarom bieden we een scherp geprijsde pechhulpservice aan. Na uw onderhoudsbezoek bij Autobedrijf Dalhoeven heeft u de mogelijkheid om deze waardevolle aanvulling af te sluiten. Zo verlaat u niet alleen onze werkplaats met een goed onderhouden auto, maar ook met de garantie dat u altijd op ons kunt rekenen als het tegenzit.

Met onze pechhulp kunt u met vertrouwen de weg op. Of u nu een avontuurlijke reis maakt of uw dagelijkse routine volgt, u heeft altijd de geruststelling dat onze deskundige hulpverleners 24 uur per dag en 7 dagen per week paraat staan om u te assisteren. Met ons uitgebreide netwerk zorgen we ervoor dat u nooit alleen bent, waar u ook bent.

    autoverzekering

    Schade is natuurlijk nooit leuk. Autobedrijf Dalhoeven is partner van IziWise autoverzekeringen. Het voordeel voor u? De juiste verzekering, voor de juiste prijs.

    Heeft u auto- of ruitschade? Dan staan wij voor u klaar. U hoeft niks voor te schieten en betaalt geen eigen risico!

    Daarom onze autoverzekering:

        Let op: voor het berekenen van uw premie wordt u doorverwezen naar ons keuzesysteem.

        Lokatie

        Eenhuisstraat 4

        7665PZ Albergen

        Hours

        Ma: 08:15 - 18:00

        Din: 08:15 - 18:00

        Woe: 08:15 - 18:00

        Don: 08:15 - 18:00

        Vrij: 08:15 - 18:00

        Zat: Op afspraak

        Zon: Gesloten

        Please enable JavaScript in your browser to complete this form.